fbpx

Suzuki motorer vi anbefalerDen ultimative oplevelse

Hvorfor vælge Suzuki DF4, DF5 og DF6?
Modellerne DF4, DF5 og DF6 er nogle af markedes letteste bådmotorer. Trods deres lave vægt besidder de eftertragtede funktioner, der bidrager til en tryg og sikker oplevelse på vandet.

Transportable, praktiske og kompakte påhængsmotorer. Suzukis mindre modeller er velegnet til mindre både som joller, gummibåde mv.

Læs mere om de forskellige fordele som modellerne DF4, DF5 og DF6 tilbyder herunder.

Suzuki DF6A

TREVEJS OPBEVARING

DF6 er en af ​​de letteste 6 hestekræfter påhængsmotorer på markedet. Det nye brændstof- og smøre-system gør, at du nemt kan opbevare din påhængsmotor på tre side. (bagbord, styrbord eller front).


Suzuki DF5A

LETVÆGT & KOMPAKT

Suzuki DF5A er en lille, bærbar og letvægt påhængsmotor, der er designet til brug på små både og joller. Alle disse modeller er kendt for deres imponerende lave vægt på bare 24 kilo.


Suzuki DF4A

LET START EFTER OPBEVARING

Dens overliggende brændstoftank og envejsventil giver en nem motorstart – selv efter længere tids opbevaring.

En kraftfuld bådmotor, man kan stole på

Suzuki påhængsmotorer er kendt for deres pålidelighed og holdbarhed. De er designet og fremstillet med materialer af høj kvalitet og avanceret teknologi til at modstå kravene fra havmiljøer.

Suzuki påhængsmotorer er konstrueret til at være brændstofeffektive, hvilket kan resultere i omkostningsbesparelser over tid. Især 100B-modellen kan tilbyde god brændstofeffektivitet, afhængigt af dens specifikke funktioner.

Som resten af Suzukis modeller er 100B-modellen også kendt for dens glatte og kraftfulde ydeevne. Suzuki 100B er velegnet til forskellige sejlsportsaktiviteter, såsom sejlads, fiskeri eller rekreativ vandsport.

Suzuki DF100B

KRAFTFULD & PÅLIDELIG

Denne model er ideel til lette både, der har behov for hurtig acceleration. DF100B er med sine 157 kg., den letteste i sin kategori og har et imponerende reduktionsforhold på 2.59:1

Derfor vælger andre Suzuki

Samlet set er Suzuki et innovativt og fremsynet koncept, der viser Suzukis forpligtelse til at fremme det nyeste inden for påhængsmotorteknologi, der er med til at skabe den ultimative styringsoplevelse.

Hvad er Suzuki kendt for?
Suzuki er et anerkendt brand i marineindustrien for at producere pålidelige og højkvalitets påhængsmotorer. Suzuki har produceret marinemotorer i over fem årtier og har vundet tillid fra bådejere verden over. Kendt for sin kontinuerlige innovation og integration af avanceret teknologi i deres påhængsmotorer, stræber Suzuki fortsat efter at forblive på forkant med tekniske fremskridt, der resulterer i forbedret ydeevne, brændstofeffektivitet og overordnet brugeroplevelse.

Find den påhængsmotor, der matcher dit behov
Suzuki tilbyder en bred vifte af påhængsmotormodeller, der passer til forskellige sejlsportsbehov. Uanset om du har en lille fiskerbåd eller en stor yacht, har Suzuki en model, der kan opfylde dine krav med hensyn til kraft, størrelse og funktioner.

Sådan nedsætter du dit brændstofsforbrug
Suzuki påhængsmotorer er designet med brændstofeffektivitet i tankerne. De anvender teknologier såsom elektronisk brændstofindsprøjtning (EFI), lean burn control og letvægtsdesign til at optimere brændstofforbruget, hvilket i sidste ende sparer dig penge på brændstofomkostninger.

Langvarig ydeevne
Suzuki påhængsmotorer er kendt for deres ydeevne og pålidelighed. De er bygget med komponenter af høj kvalitet og gennemgår strenge tests for at sikre holdbarhed og langvarig ydeevne, selv under krævende havforhold.

Ansvar og miljø
Suzuki har forpligtiget sig til at udvikle miljøvenlige påhængsmotorer og mange af modellerne opfylder eller overgår emissionsstandarderne. Med inkorporerer teknologier og standard plastfiltre, kan de nye tiltag minimere motorens indvirkning på miljøet, såsom lav udstødningsemission og effektivt brændstofforbrug.