fbpx

Nyt partnerskab med INEOS Britannia

INEOS Britannia indgår partnerskab med Suzuki GB

Suzuki GB bliver officiel leverandør af påhængmotorer til INEOS Britannia

En ny spændende aftale er trådt i kraft. Det med stolthed at Suzuki GB nu kan meddele, at de fremover er den officielle leverandør af påhængsmotorer til INEOS Britannia (The Challenger of Record ​​37. America's Cup) flåde af jagtbåde.

Partnerskabet blev officielt annonceret på Southampton International Boat Show. Suzukis påhængsmotorer vil for INEOS være den solide drivkraft bag holdets jagtbåde, mens de forbereder sig til den 37. America's Cup, som afholdes i Barcelona i 2024.

America's Cup er en af ​​verdens hårdeste sportsudfordringer og toppen af ​​yachtsport. Som den britiske udfordrer, INEOS Britannia, ledet af Sir Ben Ainslie og bakket op af INEOS, stræber holdet efter ingeniørmæssig ekspertise, der skubber grænserne for moderne sejlteknologi og -teknik.

Samme tilgang til innovation er blevet brugt til at identificere det allerbedste udstyr og komponenter til at understøtte holdet, hvilket er grundlaget for, at Suzuki er blevet valgt som officiel leverandør af påhængsmotorer.

Den valgte påhængsmotor vil være DF325A-modellen med dobbelt propel, hvor Suzuki forsyner holdet med i alt 12 enheder. De banebrydende teknologier i DF325A er uden sidestykke, og deres berømte pålidelighed gør dem ideelle til at drive holdets jagtbåde.

Comments are closed.

%d bloggers like this: