fbpx

Suzuki fejrer påhængsmotor nr. 4.000.000

Den 27. oktober kunne Suzuki fejre produceringen af i alt 4. millioner påhængsmotorer på det globale marked.

Suzuki startede i 1965 med at producere Suzuki påhængsmotorer fra Takatsukas hovedkontor. Siden da har produceringen udvidet sig til Thailand (Thai Suzuki) og i Japan, har produceringen tilpasset sig og flyttet adresse op til flere gange, for at matche produktionsvolumen og den øget efterspørgelse globalt.

Påhængsmotoren nr. 4 million var den nye model DF350AMD, som blev produceret på Kosai-fabrikken i starten af oktober.

I øjeblikket producerer Suzuki mellem- til store påhængsmotorer på Kosai-fabrikken og små påhængsmotorer hos Thai Suzuki. Vi leverer pålidelige påhængsmotorer til over 174 lande.

”Siden starten af ​​produktionen i 1965 har Suzuki stræbet efter at introducere nye teknologier, der sigter mod at producere unikke påhængsmotorer, hvilket har ført til den akkumulerede produktion på 4 millioner. Vi er oprigtig taknemmelige for alle fans af Suzuki påhængsmotorer. Vi vil fortsætte med at levere marine produkter og tjenester, som mennesker og samfund har brug for gennem vores marine forretningsaktiviteter."


Citat af: Toshihiro Suzuki, president of Suzuki

Hvad er det unikke ved Suzuki?

Suzuki har siden sin start i 1965 haft fokus på udviklingen af nye teknologiske løsninger, der gør oplevelsen på båden behagelig og sikker. Det har blandt andet ført til udviklingen af Suzukis populære Drive By Wire fjernstyringssystem, som et modspil til de traditionelle mekaniske reguleringskabler. Seneste tiltag er oprettelsen af Suzuki Clean Ocean Project, som er en global indsats på, at mindske mængden af plastikaffald i havet. Fra slutningen af 2022 vil flere af Suzuki påhængsmotorer have mikroplastfiltre installeret, som en del af standardudstyret.

Comments are closed.

%d bloggers like this: