fbpx

NYHED: To nye motorer og nyt Suzuki display!

NYE MOTORER PÅ VEJ

Suzuki har på Boat Show I Genova, afsløret to nye påhængsmotorer i IN-LINE 4 serien – DF150A og DF175A.

DF175A og DF150A har begge opnået forbedret ydelse og brændstofeffektivitet ved at anvende avancerede teknologier såsom 2-trins gear reduktion, lean burn og semi-direkte luftindtag.

HOVEDFUNKTIONER VED DF175/DF150

  • Indeholder avancerede teknologier herunder 2-trins gear reduktion, lean burn og semi-direkte luftindtag med en 2,867cm3 4-takts motor svarende til en DF200A.
  • Sammenlignet med andre almindelige modeller har DF175A forbedret det maksimale omdrejningsmoment med op til 14% samt forbedret brændstofeffektiviteten med 14%, mens DF150A har forbedret maksimalt drejningsmoment på op til 3,1% samt forbedret brændstofeffektivitet på 7%.
  • Alarm ved vand I brændstoffet for at undgå motorfejl
  • Brugervenligheden forbedres gennem forskellige funktioner som Suzuki Easy Start System, som gør det muligt for føreren at dreje nøglen én gang i stedet for at holde den inde for at starte motoren, og Suzuki Troll Mode System der sikrer en langsom og stabil drift.

SUZUKI MULTIFUNKTIONSDISPLAY

En anden nyhed er det nye multikfunktionsdisplay der kan fås i fire forskellige størrelser. Suzuki's mål med dette nye tilbehør er at give den ultimative forbindelse mellem bådføreren og det omgivende miljø. Dette opnås gennem funktioner som kortplotter, radar, ekkolod og vejrinformation via en internetforbindelse. Derudover giver denne nye skærm sejleren adgang til alle Suzuki-motordata, så de nemt og hurtigt kan få et overblik over motorens ydeevne.

I modsætning til andre skærme på markedet, kan Suzukis nye multifunktionsdisplay indstilles til enten kun at vise motordata eller en kombination af motor- og miljøoplysninger.

Displayet bliver tilgængeligt i foråret 2019.

Comments are closed.

%d bloggers like this: