Suzuki på flydende bådudstilling – afprøv DF350 og DF325!

Få muligheden for at opleve Suzukis DF350 og DF325 på Ishøjs flydende bådudstilling.  I weekenden d. 30. august til d. 2 september holder Tempo bådsalg på Ishøj Havn sin årlige bådmesse. På messen udstilles der bl.a. motor-og sejlbåde, samt det nyeste udstyr og sejltilbehør – kort sagt alt hvad et sejlerhjerte kan begære!

Stærke Suzuki motorer

I anledning af den flydende bådudstilling vil du få rig mulighed for at afprøve vores to største Suzuki påhængsmotorer – DF350 og DF325.

Som alle andre modeller i 4-takts serien er DF350/325 støjsvag, og motoren indeholder velkendte Suzuki-teknologier herunder Suzuki præcisionskontrol, 2-trins gear reduktion for hurtig acceleration og Lean Burn for brændstofs besparelse. Denne motor er perfekt for dem der har en forsmag for fart og vind i håret. De mange hestekræfter gør, at man ved fuld gas kan nå op på en topfart på 100 kilometer i timen.

Få en gratis bådtur med Suzuki DF350 og DF325

I Ishøj havn medbringer vi vores Suzuki båd, aluminiumsbåden fra Anytec med hele 350 Hk bagpå, og en Rib båd fra Rib-it udstyret med hele to DF325, begge klar til sejllads både fredag og lørdag. Om du vælger den ene, den anden eller begge både, garanterer vi, at du nok skal få en tur med vind i håret og høj fart!

I vores Suzuki stand vil du også have mulighed for at se flere af vores motorer udstillet. Her kan du også melde dig til bådture, der vil sejle det meste af dagen fredag til søndag.

Billedet indeholder sandsynligvis: ocean, himmel, friluftsliv, vand og naturBilledet indeholder sandsynligvis: ocean, friluftsliv, vand og natur

Så kom forbi vores stand og få en prøvetur med Anytecen eller Rib-it båden, og få en sejltur du sent glemmer!

Læs mere om Ishøj bådudstilling på deres hjemmeside:

Ishøj Båd- og vandsportsmesse

Comments are closed.

%d bloggers like this: