fbpx

Den nye DF325A lanceret ved Düsseldorf bådmesse!

Suzuki har tilføjet endnu en stor og stærk enhed til deres serie af påhængsmotorer – den nye DF325A! Motoren blev præsenteret i Tyskland ved Düsseldorf International Boat Show lørdag d. 20/1.

Den nye DF325A er den perfekte kombination af fantastisk effekt og stor drivkraft, med fremragende brændstoføkonomi og stor pålidelighed, alt sammen pakket i et enkelt og stilfuldt design.

Suzuki kombinerer stor effekt og maksimal effektivitet

DF325A anvender samme revolutionerende teknologi som den nye DF350A, Suzukis nye flagskibs påhængsmotor. Den højteknologiske og innovative DF325A er designet til intensivt brug, og med sit dual prop system er den en perfekt påhængsmotor for store både!

 

Dual prop system – en revolution inden for propeller

Suzuki Dual prop systemet drejer to propeller i modsatroterende retning af hinanden dog på den samme motor. Det ikke bare forbedrer propellernes greb i vandet men også selve styringen af båden.

 

Dual injektorer – kølende og effektfuld

Motorens dobbelte injektor leverer præcist den rigtige mængde brændstof på præcist det rigtige tidspunkt til hver cylinder.

 

Direkte indtags-system og dobbelt luftsystem for kølig og tør luft

Den nye DF350A er som noget helt nyt udstyret med et dobbelt vandsparende luftindtag, der fjerner al vand fra indsugningsluften.

 

Det direkte luftindtag der går fra motorhæften til indsugningen på motoren, forhindrer en øgning af lufttemperaturen og sikrer dermed en forbedret effektivitet.

 

Hvad enten du bruger din båd til arbejde elle sjov, er den seneste tilføjelse til Suzuki-serien det ultimative valg! DF325A produceres i Japan, og regnes med at blive sat til salg i Danmark i udgangen af April.

Kontakt din nærmeste forhandler for mere info.

 FIND FORHANDLER

Comments are closed.

%d bloggers like this: