fbpx

Suzuki vinder innovationspris!

Suzukis nyeste påhængsmotor DF350A har modtaget IBEX innovationspris, da National Marine Manufacturers Association (NMMA) afholdte deres konference i Florida, USA d. 19-21 september. Prisen afgives til nye marine produkter der skiller sig ud med innovative teknologier.

IBEX (International Boat Builders’ Exhibition & Conference) Innovation Award er en af branchens mest eftertragtede priser inden for innovation og marineteknologi, og gives til produkter der bedst demonstrerer særprægede teknologiske innovationer, er praktisk og omkostningseffektiv og er til gavn for forburgerne. Produkterne skal samtidig være praktiske og omkostningseffektive.

De innovative teknologier

De følgende funktioner udgjorde væsentlige faktorer i kåringen af DF350A som årets innovation:

  • Den største V6-motorvolume på hele 4,4 liter
  • Suzuki Dual Prop System (for fantastisk greb og acceleration)
  • Direkte luftindtag og dobbelt brændstofs injektor-system (for højere ydelse og bedre anvendelse af motorens brændstof)
  • Dual Louver system (for effektiv adskillelse af luft og vand)
  • Lavt brændstofforbrug

Dette er den 9. innovationspris Suzuki har modtaget for deres påhængsmotorer - det højeste antal priser vundet i motorkategorien i branchen. Suzukis rekord afspejles i deres fortsatte fokus på nyskabende teknologi, for at gøre sejladsen så lækker og behagelig for deres kunder som muligt.

Læs mere om den nye motor samt andre lækre features HER

No Comments Yet.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

%d bloggers like this: